Dinamo - FCSB: Restricţii în această seară în zona Arenei Naţionale din cauza meciului

Circulaţia pe arterele din zona Arenei Naţionale va fi restricţionată, duminică seară , din cauza meciului de fotbal dintre echipele FC Dinamo 1948 şi FCSB, care va începe la ora 21.00, potrivit Brigăzii Rutiere a Capitalei.

553 afișări
Imaginea articolului Dinamo - FCSB: Restricţii în această seară în zona Arenei Naţionale din cauza meciului

Dinamo - FCSB: Restricţii în această seară în zona Arenei Naţionale din cauza meciului

Poliţiştii anunţă că duminică, începând cu ora 18:00, se va restricţiona traficul rutier, progresiv, în funcţie de afluenţa publicului şi dacă situaţia o va impune, pe Str. Maior Coravu, între Şos. Mihai Bravu şi intrarea în Stadionul Naţional Arena, precum şi străzile care intersectează şi acced în acest tronson; pe Str. Pierre de Coubertin, între Str. Vatra Luminoasă şi rondul de la intrarea în Stadionul Naţional Arena, precum şi străzile care intersectează şi acced în acest tronson; pe Str. Toni Bulandra între Vatra Luminoasă şi rond Str. Maior Coravu, precum şi străzile care intersectează şi acced în acest tronson şi pe Str. Vasile Şerbănică, între acces Arena Naţională şi Bd. Basarabia.

TITLURILE ZILEI

Partida Dinamo - FCSB se dispută duminică de la ora 21:00, pe Arena Naţională.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici