Diouf ratează finalul sezonului în Germania, din cauza unei operaţii la umăr

Internaţionalul senegalez al echipei Hannover 96, Mame Diouf, nu va mai evolua în acest sezon, el fiind operat, vineri, la umărul drept, a anunţat clubul german.

39 afișări
Imaginea articolului Diouf ratează finalul sezonului în Germania, din cauza unei operaţii la umăr

Mame Diouf (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

Diouf s-a accidentat la meciul de sâmbătă cu Bayer Leverkusen, scor 1-1.

Operaţia lui Diouf a fost programată iniţial joi, dar a fost amânată cu 24 de ore după ce miercuri seară s-a născut fiica fotbalistului.

Senegalezul are contract cu Hannover până la 30 iunie, astfel că el probabil nu va mai juca pentru această echipă, jucătorul manifestându-şi dorinţa de a pleca la altă formaţie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici