Doi tineri schiori americani au decedat în urma unei avalanşe în Austria

Doi tineri schiori americani, Ronnie Berlack (20 de ani) şi Bryce Astle (19 ani), au decedat, luni, ei fiind surprinşi de o avalanşă la Solden (Austria), a anunţat echipa naţională americană de schi alpin, citată de AFP.

396 afișări
Imaginea articolului Doi tineri schiori americani au decedat în urma unei avalanşe în Austria

Doi tineri schiori americani au decedat în urma unei avalanşe în Austria

Alţi patru schiori au fost surprinşi de avalanşă, dar au scăpat cu viaţă.

În zonă a fost anunţată o alertă de avalanşă de gradul 3, ca urmare a creşterii temperaturilor după căderile masive de zăpadă.

Staţiunea Solden este baza de antrenament din Europa a echipei de schi alpin a Statelor Unite ale Americii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici