Doliu în motorsport. Pilotul spaniol Dean Berta Vinales a murit la 15 ani, în accident la Jerez

  • Spaniolul a căzut şi s-a lovit, răni grave la cap şi la piept.
  • Tragedia a avut loc în timpul cursei Supersport 300.
  • Sâmbătă, cursele Superbike şi Supersport 600 au fost anulate.
1658 afișări
Imaginea articolului Doliu în motorsport. Pilotul spaniol Dean Berta Vinales a murit la 15 ani, în accident la Jerez

Toate activităţile de pistă programate sâmbătă la Jerez au fost anulate, Superbike şi Supersport 600 Race 1, după gravul accident care a afectat patru piloţi în cursa 1 a Supersport 300.

Unul dintre cei patru, Dean Berta Vinales, 15 ani, şi-a pierdut viaţa sa din cauza rănilor cu care s-a ales după accident. Tragedia s-a petrecut la începutul celui de-al unsprezecelea tur.

Ibericul se afla sezonul său de debut într-un campionat mondial.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici