Dorinel Munteanu, noul antrenor al echipei Dinamo după ce Bonetti şi-a reziliat contractul

Tehnicianul Dorinel Munteanu a semnat un contract pe doi ani şi jumătate cu FC Dinamo, după ce fostul antrenor, italianul Dario Bonetti, şi-a reziliat contractul cu gruparea din Şoseaua Ştefan cel Mare, a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, acţionarul clubului alb-roşu, Dragoş Săvulescu.

787 afișări
Imaginea articolului Dorinel Munteanu, noul antrenor al echipei Dinamo după ce Bonetti şi-a reziliat contractul

Dorinel Munteanu, noul antrenor al echipei Dinamo după ce Bonetti şi-a reziliat contractul - 2 -

"În urmă cu puţin timp, am reziliat contractul cu Bonetti şi cu tot staful său. Am găsit o formulă să reziliem pe cale amiabilă. Nu a fost vorba de nicio clauză de reziliere, este o prostie asta. Dinamo nu avea să-i dea niciun ban lui Bonetti. Domnul Dorinel Munteanu va fi prezentat mâine într-o confoerinţă de presă. Astăzi, el a semnat un contract pe doi ani şi jumătate cu Dinamo şi mâine urmează să semneze şi ceilalţi colaboratori ai săi", a declarat Săvulescu pentru MEDIAFAX.

TITLURILE ZILEI

Acţionarii FC Dinamo au dorit înlocuirea lui Dario Bonetti cu Dorinel Munteanu, din cauza parcursului slab al echipei în Liga I. Dinamo a pierdut ultimele meciuri din Liga I, 1-3 cu Steaua, în deplasare, şi 0-1 cu FC Vaslui, pe teren propriu, ocupând locul 7 în clasament , la 16 puncte "distanţă" de rivala istorică, aflată pe prima poziţie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici