Dorinel Munteanu, posibilul antrenor al lui Dinamo: "Am avut discuţii, dar mai e până la semnarea unui contract"

Tehnicianul Dorinel Munteanu a confirmat, miercuri, pentru agenţia MEDIAFAX, negocierile cu acţionarii clubului Dinamo pentru preluarea funcţiei de antrenor principal, dar a precizat că mai sunt "lucruri de pus la punct" până să semneze un contract cu gruparea "alb-roşie".

386 afișări
Imaginea articolului Dorinel Munteanu, posibilul antrenor al lui Dinamo: "Am avut discuţii, dar mai e până la semnarea unui contract"

Dorinel Munteanu (Imagine: Florin Novac/Mediafax Foto)

"Nu e adevărat că sunt deja antrenorul lui Dinamo, mai e mult până să punem toate lucrurile la punct. De aceea nici nu am dorit să ies în presă cu declaraţii, pentru că lucrurile nu sunt clarificate. E adevărat că am avut discuţii, dar până la a semna un contract mai e destul. Nu ştiu deocamadată dacă voi fi antrenorul lui Dinamo sau nu, probabil că ne vom mai întâlni", a declarat Munteanu pentru MEDIAFAX.

Acţionarul FC Dinamo, Ionuţ Negoiţă, a declarat, marţi seară, că oficialii dinamovişti caută cele mai bune soluţii pentru ca echipa din Şoseaua Ştefan cel Mare să ajungă pe "poziţia care o merită", subliniind că este foarte posibil să fie înlocuit antrenorul Dario Bonetti. "Ieri, am fost în discuţii 3-4 ore, astăzi vreo 5, analizăm, căutăm cea mai bună soluţie pentru Dinamo, vrem să terminăm în primele trei locuri. E o decizie importantă petru că noi suntem într-o poziţie delicată pe locul 7. Nu am decis încă varianta finală, mâine o vom lua şi sperăm să fie cea mai inspirată dintre toate. Este foarte posibil să se schimbe antenorul. Dinamo nu s-a trezit târziu, antrenorii nu se schimbă precum şosetele, se schimbă după ce îşi arată limitele şi echipa care trebuie să vină trebuie să fie superioară celei pe care o schimbi. Să schimbăm doar de dragul schimbării, nu rezolvăm mare lucru. Cred că am avut răbdare suficient, mulţi se întreabă cum de am avut atât. Poate că nici contextul nu a fost favorabil pentru domnul Bonetti, în momentul în care nu mai merg nişte lucruri, trebuie schimbat. Întotdeauana nu e vina unei singure persoane, e un complex de probleme şi situaţii. Vom vedea cine va conduce mâine antrenamentul lui Dinamo", a declarat Negoiţă.

TITLURILE ZILEI

Negoiţă a subliniat că trebuie făcute schimbări pentru ca Dinamo să revină pe "poziţia pe care o merită". "Căutăm să facem mai mult decât până acum, de a cârpi un sac putred, cum s-a făcut multă vreme. Căutăm soluţii serioase şi solide şi o rezolvare a problemelor pe termen, lung. Nu să rezolvăm astăzi şi mâine mai vedem. Căutăm, avem mai multe variante şi o vom alege pe cea mai bună. Suntem pe un loc pe care Dinamo nu trebuie să fie, normal ar fi trebuit să mergem până în iarnă, dar dacă lucrurile se deteriorează, ceea ce s-a şi întâmplat, trebuie făcute schimbări pentru a reveni pe poziţia pe care Dinamo o merită", a precizat Negoiţă.

Acţionarii FC Dinamo doresc înlocuirea lui Dario Bonetti cu Dorinel Munteanu, din cauza parcursului slab al echipei în Liga I. Dinamo a pierdut ultimele meciuri din Liga I, 1-3 cu Steaua, în deplasare, şi 0-1 cu FC Vaslui, pe teren propriu, ocupând locul 7 în clasament , la 16 puncte "distanţă" de rivala istorică, aflată pe prima poziţie.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici