Două echipe vor evolua sub titulatura de ŢSKA în prima ligă bulgară / Cum e posibil

  • În prima ligă din Bulgaria, vor evolua două cluburi cu titulatura de ŢSKA.
  • Este vorba despre ŢSKA Sofia şi ŢSKA 1948.
  • ŢSKA 1948 a promovat după ce sezonul din a doua ligă a fost declarat încheiat.
327 afișări
Imaginea articolului Două echipe vor evolua sub titulatura de ŢSKA în prima ligă bulgară / Cum e posibil

Două echipe vor evolua sub titulatura de ŢSKA în prima ligă bulgară / Cum e posibil

Începând cu următorul sezon din Bulgaria, în prima ligă vor evolua două cluburi cu titulatura ŢSKA. Primul club este ŢSKA Sofia, iar al doilea este nou-promovatul ŢSKA 1948.

Echipa ŢSKA 1948 a fost promovată în prima ligă după ce Federaţia Bulgară de Fotbal a anunţat că sezonul din Liga 2 a fost încheiat.

ŢSKA 1948 şi-a asigurat promovarea după ce se aflau în frunte clasamentului la momentul suspendării sezonului, cu 3 puncte în faţa rivalilor Septemvri.

A doua echipă ce va promova va fi decisă cu o partidă între Septemvri şi ocupanta locului trei, Montana.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici