Dragomir propune ca Poliţia şi Jandarmeria să asigure ordinea în incinta stadioanelor

Preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, propune ca Poliţia şi Jandarmeria să asigure ordinea în incinta stadioanelor de fotbal în următorii doi ani şi implicit cluburile să renunţe la serviciile stewarzilor.

151 afișări
Imaginea articolului Dragomir propune ca Poliţia şi Jandarmeria să asigure ordinea în incinta stadioanelor

Dragomir propune ca Poliţia şi Jandarmeria să asigure ordinea în incinta stadioanelor (Imagine: Silviu Matei/ Mediafax Foto)

Dragomir a adăugat că are informaţii potrivit cărora stewarzii, care în prezent asigură securitatea în incinta arenelor din Liga I, introduc pe stadioane petarde, fumigene şi făclii pentru suporteri. "Propun public ca Poliţia şi Jandarmeria măcar doi ani de acum înainte să stea în incinta stadioanelor dacă domniile lor nu doresc să se întâmple lucruri grave pe stadioane. Mai nou am auzit că stewarzii bagă petardele şi astea în incinta stadioanelor. Ieri am auzit asta", a spus oficialul LPF.

În opinia lui Dumitru Dragomir, incidentele de la partida Dinamo - Steaua nu sunt similare cu cele de la Rapid - Steaua, deşi ambele au fost întrerupte de arbitri din cauza obiectelor aruncate în teren de suporteri. "Nu se implică nimeni la aceste comisii, pentru că dacă se implică ar fi deranj mare. Incidentele nu sunt similare, la Rapid - Steaua au fost scaune rupte şi aruncate, acolo a fost aproape fără precendent. Până nu se întâmplă ca în Anglia şi în România răul escaladează. Este foarte incorect să plătească cluburile, dar aceasta este legea", a precizat Dragomir.

El susţine că acţionarul majoritar al FC Dinamo, Ionuţ Negoiţă, trebuie să îl păstreze în funcţie pe administratorul delegat Cornel Dinu în ciuda conflictului verbal apărut între aceştia după înfrângerea din meciul cu Steaua. "Trebuie să înţelegem capitalismul. Cine bagă banii, ăla comandă muzica. Dar în acelaşi timp, poţi să îl opreşti pe Dinu să vorbească? Păi dacă pe Lucescu, Ienei, Dinu, ăştia care au fost titani, îi opreşti să vorbească, atunci ce rost mai are totul? Dar, repet, cel care conduce societatea face ce vor muşchii lui. Cred că domnul Negoiţă a făcut o glumă, pe Dinu nu poţi să îl faci stelist. Eu i-aş recomanda domnului Negoiţă să îl lase pe Dinu la Dinamo. Dinu e istorie la Dinamo", a menţionat oficialul LPF.

Preşedintele LPF consideră că Dinamo trebuie să investească mult în jucători pentru a ajunge la nivelul formaţiei Steaua. "Dinamo trebuie să bage bani mulţi să ajungă precum Steaua, pentru că Steaua e o echipă puternică. Steaua trebuie să aducă un fundaş dreapta şi un atacant, atât. Dar să nu plece nimeni. Şi o să se ducă sus de tot. Dacă şi Reghecampf rămâne la Steaua înseamnă că e mintos", a mai afirmat Dragomir.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici