Duckadam, internat la Spitalul Militar Central

Preşedintele de onoare al FC Steaua, Helmuth Duckadam, se află internat la Spitalul Militar Central din Bucureşti pentru mai multe investigaţii, după ce săptămâna trecută a fost supus, la Constanţa, unei intervenţii chirurgicale minore, cauzată de o ischemie la nivelul antebraţului drept.

546 afișări
Imaginea articolului Duckadam, internat la Spitalul Militar Central

Helmuth Duckadam (Imagine: Tudor Costi/ Mediafax Foto)

Oficialul FC Steaua va susţine, vineri, de la ora 10.00, o conferinţă de presă la Spitalul Militar Central.

Helmuth Duckadam a fost internat, săptămâna trecută, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Constanţa, unde a fost supus unei intervenţii chirurgicale.

Duckadam a chemat ambulanţa pentru a fi transportat la spital după ce, în timp ce se afla cu fiica sa în vârstă de patru ani pe faleza din Constanţa, a vrut să o ia în spate. El a spus că s-a forţat un pic şi, date fiind problemele anterioare pe care le-a avut la braţul drept, un cheag de sânge i-a blocat circulaţia la antebraţ.

TITLURILE ZILEI

Helmuth Duckadam a fost transportat la Urgenţa Spitalului Judeţean Constanţa, fiind apoi internat în Secţia de Chirurgie Cardiocasculară cu diagnosticul "insuficienţă arterială acută la antebraţul drept".

În cursul nopţii de joi spre vineri a primit tratament şi a fost monitorizat, iar vineri dimineaţă a fost supus unei intervenţii chirurgicale pe artera radială a braţului, pentru a fi îndepărtate cheagurile de sânge.

În 2009, fostul portar al echipei Steaua, Helmuth Duckadam, a suferit o operaţie de înlocuire a unui vas de sânge la mâna dreaptă, la Timişoara.

Duckadam a câştigat cu Steaua Cupa Campionilor Europeni în 1986, la Sevilla, când a apărat patru penaltiuri, intrând în Cartea Recordurilor. Cu "roş-albaştrii" a mai cucerit două titluri de campion şi o Cupă a României. Are 133 de meciuri în prima ligă şi două selecţii la echipa naţională.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici