Duelul TITANILOR din finala de la Roma a început: Rafael Nadal vs. Novak Djokovic

Liderul clasamentului ATP, sârbul Novak Djokovic, îl înfruntă, la ora transmiterii ştirii, pe numărul doi mondial, spaniolul Rafael Nadal, în finala turneului de la Roma. Ibericul, de opt ori campion pe zgura italiană, luptă pentru a câştiga al 34-lea titlu de turneu ATP Masters 1000.

300 afișări
Imaginea articolului Duelul TITANILOR din finala de la Roma a început: Rafael Nadal vs. Novak Djokovic

Duelul TITANILOR din finala de la Roma a început: Rafael Nadal vs. Novak Djokovic

Finala turneului ATP Masters 1000 de la Roma îi aduce duminică, pe zgura italiană, pe cei mai buni jucători de tenis ai momentului, potrivit clasamentului ATP.

Novak Djokovic îl va înfrunta duminică, în Foro Italico, pe marele său adversar, spaniolul Rafael Nadal, aflat pe locul doi mondial.

Sârbul a obţinut destul de greu calificarea în finala turneului de la Roma, după un meci care a durat peste două ore şi jumătate. După un meci istovitor cu Juan Martin del Potro în sferturile de finală, Niovak Djokovic a avut nevoie tot de trei seturi pentru a trece, greu, de încă un argentinian, Diego Schwartzman, locul 24 ATP, scor 6-3, 6-7, 6-3.

TITLURILE ZILEI

Jucătorul de tenis spaniol s-a calificat, sâmbătă, la Roma, în cea a 50-a sa finală de turneu ATP Masters 1000 după ce l-a învins destul de uşor, în doar două seturi, pe grecul Stefanos Tsitsipas, locul 7 ATP, scor 6-3, 6-4.

Dacă ibericul va reuşi să câştige trofeul, devine primul şi singurul jucător de tenis cu nu mai puţin de 34 de turnee ATP Masters 1000 câştigate.

De altfel, Rafael Nadal are o istorie impresionantă la turneul din Peninsulă. A câştigat de opt ori trofeul la Roma. La doar 18 ani, ibericul câştiga pentru prima oară la Roma în 2005 în faţa lui Guillermo Coria, într-o partidă memorabilă ce a durat cinci ore şi 14 minute. Anul trecut, Rafael Nadal a câştigat pentru a opta oară la Roma, după ce l-a învins pe Alexander Zverev.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici