Echipa de fotbal din Wuhan a revenit acasă după 104 zile de "stat pe drumuri". Fanii i-au aşteptat cu flori pe jucători

  • Echipa de fotbal Wuhan Zall, din campionatul Super League din China, a revenit în Wuhan, după 104 zile
  • Formaţia Zall a plecat din Wuhan în ianuarie, a ajuns în Spania, Germania şi a revenit în China
  • Miercuri, 22 aprilie, formaţia Zall va relua antrenamentele
237 afișări
Imaginea articolului Echipa de fotbal din Wuhan a revenit acasă după 104 zile de "stat pe drumuri". Fanii i-au aşteptat cu flori pe jucători

Echipa de fotbal din Wuhan a revenit acasă după 104 zile de "stat pe drumuri". Fanii i-a aşteptat cu flori pe jucători

Echipa Wuhan Zall, din campionatul Super League din China, a avut parte de o primire emoţionantă în momentul în care s-a întors acasă, în oraşul în care a izbucnit coronavirusul, după mai mult de trei luni, timp în care a stat departe de zona periculoasă. 

Oraşul Wuhan a fost închis în luna ianuarie din cauza noului virus, iar formaţia Zall a stat departe de casă 104 zile. 

În acest moment, Wuhan nu mai este considerat un oraş cu zonă de risc, iar formaţia Zall s-a întors, sâmbătă seară, şi a fost întâmpinată de sute de suporteri care i-au aşteptat pe jucători la gară. Fotbalişitii, care purtau măşti, au venit cu un tren de mare viteză din Guangzhou, iar fanii i-au aşteptat cu flori şi bannere. 

Echipa a primit trei zile libere, iar miercuri formaţia antrenată de spaniolul Jose Gonzalez va relua antrenamentele. 

Formaţia Wuhan Zall a avut parte de trei luni intense, a început pregătirile pentru anul 2020 din Super League în zona de sud a oraşului Guangzhou, apoi, la finalul lunii ianuarie, echipa a călătorit spre Malaga, Spania, perioadă în care în Wuhan situaţia era gravă din cauza răspândirii de coronavirus. În martie, când virusul a izbucnit şi în Spania, clubul Zall a vrut să revină în China, acolo unde cazurile erau în scădere, dar oraşul era închis, astfel că echipa a petrecut o perioadă şi în Germania, unde a stat trei săptămâni în carantină. 

Până să se întoarcă în Wuhan, echipa Zall a stat în cantonament, lângă Foshan, ca mai apoi să plece de la Guangzhou spre casă. 

sursa foto: profimedia

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici