Echipa de handbal masculin Dinamo Bucureşti l-a transferat pe Iman Jamali

Dinamo are ambiţii mari pentru noul sezon, nu numai în România, ci şi în Europa, astfel că a realizat încă un transfer menit să întărească echipa. Este vorba despre interul stânga Iman Jamali (27 ani), care vine de la Veszprem.

106 afișări
Imaginea articolului Echipa de handbal masculin Dinamo Bucureşti l-a transferat pe Iman Jamali

Echipa de handbal masculin Dinamo Bucureşti l-a transferat pe Iman Jamali

Săptămâna trecută, campioana României a anunţat transferul lui Jakov Vrankovic, clasat pe locul 6 la ultimul Campionat Mondial. Acum a venit rândul lui Iman Jamali, locul 10 cu Ungaria la Mondialul, dar cu prezenţă la un nivel mult mai ridicat în cupele europene.

Iman Jamali este iranian la origine, dar joacă pentru naţionala Ungariei încă din 2015. El a fost transferat la Veszprem la vârsta de 20 de ani. Cinci ani a activat la gruparea maghiară, timp în care echipa a jucat şi două finale de Liga Campionilor, în 2015 şi 2019, iar în alte două sezoane a fost împrumutat la IFK Kristianstad (2015-2016) şi Meshkov Brest (2016-2017). Şi în această perioadă, interul stânga de 2.00 metri a jucat în Liga Campionilor cu rezultate foarte bune, în cei 2 ani de împrumut marcând 119 goluri în Europa. Iman Jamali vine la Dinamo să întărească un post pe care a mai fost adus Raul Nantes, locul 9 cu Brazilia la ultimul Campionat Mondial. De asemenea, acolo poate juca şi Ante Kuduz, un jucător convocat la ultimele meciuri ale naţionalei Croaţiei.

TITLURILE ZILEI

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici