Echipa lui Ronaldo, pusă sub investigaţie. A fost găsit un document compromiţător

Clubul italian de fotbal Juventus Torino este anchetat de autorităţile fiscale torineze pentru fals în contabilitatea câştigurilor de capital. Guardia di Finanza ar căuta un document "secret", parte a tranzacţiei ce implică transferul lui Cristiano Roaldo la Manchester United.

974 afișări
Imaginea articolului Echipa lui Ronaldo, pusă sub investigaţie. A fost găsit un document compromiţător

Echipa lui Ronaldo, pusă sub investigaţie. A fost găsit un document secret

La Gazzetta dello Sport a dezvăluit anterior că procurorul din Torino care anchetează cazul l-ar putea interoga pe Ronaldo în cadrul anchetei pentru fals în contabilitate în care este implicată Juventus.

Cristiano Ronaldo pare a fi implicat, în condiţiile în care Juventus este anchetată pentru presupuse nereguli în contabilitatea clubului.

În presa din Italia au apărut informaţii conform cărora ar exista un acord "secret" între superstarul portughez şi Bătrâna Doamnă, însă procurorii încă nu au ajuns în posesia presupusului document.

O interceptare telefonică a organelor de anchetă ar fi surprins o conversaţie despre un document secret care, teoretic, nu ar trebui să existe, despre care anchetatorii cred că poate dezvălui detaliile falsei contabilităţi, în ancheta câştigurilor de capital care afectează Serie A.

Anchetatorii sunt încă în căutarea „documentului secret" care ar putea dezvălui o „creştere frauduloasă" a tranzacţiilor şi valorilor menite să genereze venituri fictive care să asigure pierderi operaţionale de peste 209 milioane de euro, în loc de 240 de milioane de euro, şi active nete de aproape 29 de milioane de euro, în loc de 2 milioane de euro.

Corriere di Torino relatează fragmente dintr-o conversaţie telefonică între directorul sportiv Federico Cherubini şi şeful biroului juridic Cesare Gabasio, la 23 septembrie 2021, din care reiese existenţa unui astfel de document

Conform sursei citate, Guardia di Finanza s-a întors să caute documentul la sediul clubului şi la domiciliul lui Gabasio.

Ziarul susţine că nimeni nu a confirmat existenţa documentului, iar Maurizio Arrivabene, care a fost numit în vară în funcţia de nou director al lui Juventus, a afirmat că „nu este la curent cu documentul şi nici cu locul unde se află”.

Procuratura a strâns toată documentaţia contabilă, extracontabilă şi bancară, precum şi corespondenţa şi mesageria, referitoare la transferul lui Ronaldo la Manchester United.

Corriere di Torino scrie că numărul suspecţilor în acest caz a crescut la şapte persoane, inclusiv şeful departamentului juridic, Cesare Gabasio.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici