Echipele de baschet 3x3 ale României vor participa la Jocurile Europene de la Baku în 2015

Organizatorii Jocurilor Europene din 2015, de la Baku, au confirmat echipele participante la disciplina baschet 3x3 la masculin şi feminin, printre acestea numărându-se şi selecţionatele României, informează cosr.ro.

156 afișări
Imaginea articolului Echipele de baschet 3x3 ale României vor participa la Jocurile Europene de la Baku în 2015

Echipele de baschet 3x3 ale României vor participa la Jocurile Europene de la Baku în 2015 (Imagine: Bogdan Danescu/ Mediafax Foto)

În competiţia masculină se vor întrece în ordinea clasării România, Slovenia, Lituania, Grecia, Serbia, Belgia, Spania, Estonia, Israel, Rusia, Azerbaidjan, Turcia, Cehia, Elveţia, Italia şi Andorra.

La feminin, vor concura Rusia, Slovenia, Belgia, Olanda, Lituania, România, Turcia, Elveţia, Ucraina, Spania, Irlanda, Cehia, Israel, Grecia, Slovacia şi Azerbaidjan.

"Suntem încântaţi să putem confirma ţările participante la ediţia inaugurală a Jocurilor Europene care va avea loc anul viitor la Baku. Turneele de baschet 3x3 se vor desfăşura pe o perioadă de patru zile în arena construită special pentru acest scop, Basketball Arena, cu o capacitate de 2000 de locuri", a declarat Simon Clegg, reprezentant al organizatorilor.

TITLURILE ZILEI

Prima ediţie a Jocurilor Europene va avea loc în perioada 12-28 iunie 2015, la Baku. În programul competiţiei sunt incluse 20 de discipline sportive, dintre care 16 sunt sporturi olimpice şi patru non olimpice. Pe parcursul celor 17 zile de competiţii sunt aşteptati la Baku peste 6000 de sportivi europeni.

Nouă dintre discipline oferă oportunităţi de calificare la Jocurile Olimpice din 2016: tir cu arcul, atletism, ciclism, tir, înot, tenis de masă, taekwondo, triatlon şi volei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici