Edi Iordănescu: Nu îmi doresc să antrenez în playout, locul meu este în altă parte

Edi Iordănescu (40 de ani) a oferit o nouă reacţie legată de posibila sa venire la FCSB din vară. Antrenorul de la Gaz Metan precizat la finalul meciului Dunărea Călăraşi - Gaz Metan 0-1, că se discută prea mult despre eventuala sa colaborare cu Gigi Becali şi Mihai Stoica la FCSB.

160 afișări
Imaginea articolului Edi Iordănescu: Nu îmi doresc să antrenez în playout, locul meu este în altă parte

Edi Iordănescu: Nu îmi doresc să antrenez în playout, locul meu este în altă parte

Tehnicianul, fost secund la trupa roş-albastră în trecut, a anunţat că-şi doreşte să antreneze în playoff.

"Deja prea mult, prea mult se discută! De aceea, am ieşit şi am spus că mai am o etapă, vreau să termin bine, vreau să stau apoi la masă cu factorii de decizie, cu preşedintele să discutăm şi, bineînţeles, mi-aş dori continuitate, dar cu condiţia să formăm o echipă cel puţin la fel de competitivă ca sezonul acesta. Nu încerc să iau o poziţie superioară, dar nu îmi doresc să antrenez în playout, locul meu este în altă parte, întotdeauna am antrenat în playoff. Am luat echipe şi le-am dus în playoff, mereu vreau să antrenez în playoff", a precizat antrenorul Gazului, la DigiSport, după meci.

TITLURILE ZILEI

Edi Iordănescu a vrut să lămurească şi speculaţiile referitoare la relaţia cu Mihai Stoica. După ce directorul sportiv al FCSB anunţase că nu ar mai dori să stea pe banca tehnică, Edi l-ar fi sunat pentru a-l convinge să se răzgândească. Antrenorul de la Mediaş a explicat care este poziţia sa.

"Nu-i spun eu lui Mihai Stoica unde să stea! O să-i spun când o să-mi spună şi el unde să stau, la echipa mea sau în tribună. Subiectul ăsta nu există pentru mine. Fiecare stă unde vrea. Eu am lucrat cu Mihai Stoica , are rolul lui, am avut momente bune şi mai puţin bune, ne-am mai contrat, fiecare cu personalitatea lui, dar este un om extrem de inteligent, care înţelege foarte bine fotbalul, un om cu care am avut dialog şi aunci când nu eram în cele mai bune relaţii. Nu ştiu încă dacă vom fi din nou colaboratori sau rămânem adversari", a fost reacţia lui Edi Iordănescu.

Edi Iordănescu este principalul favorit al lui Gigi Becali (60 de ani) pentru postul de antrenor al FCSB în sezonul viitor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici