Edi Iordănescu va fi noul manager general de la Gaz Metan Mediaş

Edi Iordănescu s-a înţeles cu Gaz Metan Mediaş, club la care va ocupa funcţia de manager general. Cele două părţi s-au înţeles pentru un an şi jumătate, iar obiectivul, pentru acest sezon, e calificarea în play-off.

132 afișări
Imaginea articolului Edi Iordănescu va fi noul manager general de la Gaz Metan Mediaş

Edi Iordănescu va fi noul manager general de la Gaz Metan Mediaş

Aşa cum ProSport a anunţat iniţial, Edi Iordănescu se va duce la Gaz Metan, după eşecul răsunător de la CFR Cluj. Preşedintele medieşenilor a confirmat că fiul fostului selecţioner va fi cooptat în proiectul clubului din acest sezon: „Edi va fi manager general la Gaz Metan! Se va ocupa de tot aici. Gata, suntem înţeleşi din toate punctele de vedere. Iordănescu va semna pe un an şi jumătate! El şi-a stabilit singur obiectivul, iar acela este calificarea în play-off”, a declarat Ioan Mărginean, pentru realitateasportiva.net.

TITLURILE ZILEI

Iordănescu jr. şi-a stabilit şi lista de transferuri, iar Ioan Mărginean şi-a asumat vina pentru ultimele rezultate ale echipei: „În iarnă vom face 3-4 transferuri, pentru că de ultimele rezultate e un singur vinovat: Ioan Mărginean. Nu am avut un lot numeros, iar când au apărut accidentările s-a văzut”, a mai afirmat conducătorul medieşenilor.

După 21 de etape, Gaz Metan Mediaş ocupă locul 7 în Liga 1 Betano, cu 28 de puncte. Medieşenii împart locul 7 cu Hermannstadt şi Poli Iaşi. Astra Giurgiu e prima echipă aflată în zona de playoff, cu 31 de puncte. În 2019, mai sunt de disputat cinci etape din sezonul regular. Gaz Metan Mediaş va juca împotriva următoarelor: Astra Giurgiu (A), Poli Iaşi (D), Sepsi OSK (A), FC Botoşani (D) şi Dunărea Călăraşi (A).

Edi Iordănescu a fost demis la începutul sezonului, după ce a condus CFR Cluj în trei meciuri oficiale: în Supercupa cu Craiova, în prima etapă contra lui FC Botoşani şi în manşa tur a dublei cu Malmo FF, din preliminariile Ligii Campionilor. Fiul lui Anghel Iordănescu a triumfat în Supercupă, a remizat cu Botoşani, dar a pierdut cu Malmo. Jocul slab şi înfrângerea neaşteptată a produs un adevărat scandal în Gruia. Au urmat momente tensionate la club, dar totul s-a calmat în cele din urmă. Campioana s-a a ratat grupele cupelor europene, dar conduce detaşat în campionat şi are prima şansă la câştigarea titlului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici