Eduard-Carol Novak, noul preşedinte al Federaţiei Române de Ciclism

Eduard-Carol Novak, campion paralimpic la Londra, a fost ales, vineri, în cadrul Adunării Generale, în funcţia de preşedinte al Federaţiei Române de Ciclism, el învingându-l cu 14-13 pe fostul conducător al forului, Ion Badea, care ocupa acest post din 2009.

209 afișări
Imaginea articolului Eduard-Carol Novak, noul preşedinte al Federaţiei Române de Ciclism

Eduard-Carol Novak, noul preşedinte al Federaţiei Române de Ciclism (Imagine: MediafaxFoto)

Ion Badea a mai deţinut postul de preşedinte în perioada 1997-2005, iar din 2005 până în 2009 a fost vicepreşedinte.

"Sunt fericit că am reuşit să câştig. Mă bucur nu pentru victoria în sine, cât pentru faptul că din acest moment, din această postură, pot ajuta întreg ciclismul românesc şi, în special, că le voi putea oferi un viitor copiilor pasionaţi de ciclism", a declarat Novak, după anunţarea rezultatului alegerilor.

Eduard Novak, în vârstă de 36 de ani, a anunţat, înaintea alegerilor, că în cazul în care va deveni noul preşedinte al federaţiei, îşi va continua activitatea sportivă.

TITLURILE ZILEI

Pe lângă titlul paralimpic de la Londra, Eduard Novak mai are două medalii de argint, una la Beijing 2008 şi una la Londra 2012, precum şi trei medalii mondiale de aur.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici