Elena Bogdan şi Alexandra Cadanţu, în finală la dublu la BRD Bucharest Open

Perechea Elena Bogdan/Alexandra Cadanţu, beneficiara unui wild-card, s-a calificat în finala probei de dublu din cadrul turneului BRD Bucharest Open, dotat cu premii în valoare totală de 250.000 de dolari.

121 afișări
Imaginea articolului Elena Bogdan şi Alexandra Cadanţu, în finală la dublu la BRD Bucharest Open

Elena Bogdan şi Alexandra Cadanţu, în finală la dublu la BRD Bucharest Open

Alexandra Cadanţu şi Elena Bogdan au trecut în semifinale de perechea Katarzyna Piter/Olga Savciuk (Polonia/Ucraina), cap de serie numărul 1, scor 6-4, 4-6, 10-4, după o oră şi 37 de minute de joc.

Bogdan şi Cadanţu vor întâlni în finală cuplul Cagla Buyukakcay/Karin Knapp (Turcia/Italia), care a trecut în semifinale, cu scorul de 6-7 (3), 6-3, 10-4, de perechea Paula Kania/Anna Tatişvili (Polonia/SUA).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici