Elena Loredana Toma, medalie de argint la Campionatele Europene de haltere

Sportiva Elena Loredana Toma a cucerit, miercuri, medalia de argint la categoria 58 de kilograme din cadrul Campionatelor Europene de haltere care se desfăşoară la Tirana (Albania).

278 afișări
Imaginea articolului Elena Loredana Toma, medalie de argint la Campionatele Europene de haltere

Elena Loredana Toma, medalie de argint la Campionatele Europene de haltere (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Toma a mai obţinut medalia de bronz la stilul smuls, unde a ridicat 93 de kilograme, şi argintul la stilul aruncat, cu o performanţă de 117 de kilograme.

Cu un total de 210 de kilograme, Elena Loredana Toma s-a clasat pe locul secund.

Titlul european i-a revenit belarusei Alena Şişkan, cu un total de 213 kilograme, în timp ce medalia de bronz a fost cucerită de albaneza Romela Begaj, cu 207 kilograme.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici