Mesajul adresat fanilor de Emma Răducanu, după un final extraordinar de sezon

Emma Răducanu a avut un final de sezon 2021 extraordinar, câştigând primul său trofeu de Grand Slam, la US Open. Britanica a transmis un mesaj fanilor ei prin reţelele de socializare, conform tennisuptodate.com.

232 afișări
Imaginea articolului Mesajul adresat fanilor de Emma Răducanu, după un final extraordinar de sezon

Emma Răducanu după un final extraordinar de sezon. Ce mesaj le-a adresat fanilor?

După succesul de la US Open, mulţi experţi în tenis din întreaga lume au subliniat că Răducanu va avea nevoie de ceva timp pentru a se adapta la noul statut, la faimă şi la tot ceea ce vine cu ea. Deşi s-a descurcat cât de bine a putut, rezultatele nu au fost strălucitoare de atunci. Cu toate acestea, Răducanu a făcut progrese în cariera sa, angajând un nou antrenor şi pregătindu-se din timp pentru anul viitor.

Ea a postat pe reţelele de socializare un mesaj prin care îşi exprimă recunoştinţa faţă de fani, subliniind ambiţia ei de a face ca şi anul 2022 să fie unul grozav. Ea a scris:

"Vreau să vă mulţumesc şi sunt extrem de recunoscătoare pentru sprijinul vostru generos. Am învăţat multe lucruri într-un ritm rapid în această călătorie incredibilă, dar tot ce pot spune este că sunt foarte entuziasmată şi motivată pentru următorii paşi. Simt că pot depune o muncă extraordinară împreună cu echipa mea, cu răbdare cred că vom ajunge acolo. Mulţumiri uriaşe şi o mare apreciere pentru echipa mea & oamenii care m-au susţinut! Acest lucru nu ar fi fost posibil fără voi. Cu drag Emma".

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici