Emma Răducanu, înnebunită după motoare. A participat la motocross şi „s-a dat” cu kartul

  • Noua regină a tenisului este o mare fană a sporturilor cu motor.
  • În copilărie, a alternat tenisul cu sporturile cu două şi cu patru roţi.
  • Emma apare alergând pe un Kawasaki, dar s-a urcat şi în karturi.
2402 afișări
Imaginea articolului Emma Răducanu, înnebunită după motoare. A participat la motocross şi „s-a dat” cu kartul

Emma Raducanu, la bordul unui McLaren 720S

La 18 ani, este noua campioană de la US Open. Emma Răducanu a uimit lumea cu precocitatea sa. În plus, s-a impus într-un Grand Slam de tenis, în ciuda faptului că era pe poziţia 150 în clasamentul WTA.

Pasiunea sa pentru tenis a început la cinci ani, când se juca împreună cu tatăl său, Ian, într-o parcare din spatele locuinţei, cu o plasă improvizată.

Cursele cu motor îi încălzesc însă în mod special inima Emmei. De fapt, adolescenta a postat o imagine pe reţelele sale de socializare fotografii în care participă la curse.

De asemenea, a avut onoarea de a fi mai întâi la volan şi apoi pe scaunul pasagerului unui supercar pentru un Pirelli Hot Lap la GP-ul britanic din 2021. O experienţă pe care Raducanu a definit-o drept „super distractivă”.

Pasiunea pentru motoare are origini îndepărtate. De fapt, prin profilul ei de Instagram, Emma a dezvăluit că a început să meargă pe motocicletă în copilărie. Apare alergând în noroi pe un Kawasaki. Mai mult, Răducanu s-a aventurat şi în lumea karturilor.

Printre piloţii de Formula 1 preferaţi se numărat compatriotii George Russell şi Lando Norris, precum şi Max Verstappen şi piloţii Ferrari Charles Leclerc şi Carlos Sainz. La motociclete, însă, profilurile urmărite sunt cele ale lui Fabio Quartararo şi Marc Marquez.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici