Emma Răducanu, mare favorită să câştige un premiu uriaş. Devansează campioni olimpici, legende în Marea Britanie

Emma Răducanu este cea mai mare personalitate sportivă a Marii Britanii în 2021, după ce a cucerit titlul la US Open venind din calificări şi fără set pierdut.

1583 afișări
Imaginea articolului Emma Răducanu, mare favorită să câştige un premiu uriaş. Devansează campioni olimpici, legende în Marea Britanie

Emma Răducanu, aproape de încă o mare performanţă, după titlul istoric de la US Open

Sportiva cu origini româneşti este mare favorită să câştige un alt titlu de prestigiu, BBC Sports Personality Of The Year 2021, având cota 1.05 la casele de pariuri să câştige trofeul.

Cota zdrobitoare oferită de Unibet indică miracolul găsit de specialişti în performanţa uluitoare pe care a atins-o sportiva de 19 ani. Asta după ce Emma a triumfat la British Sports Awards.

Contracandidaţii Emmei sunt la mare distanţă, deşi sunt legende în sportul britanic. Este cazul lui Lewis Hamilton (cota 9), care este favorit să devină duminică, din nou, campion al lumii în Formula 1, în ultima cursă a sezonului.

Daley, campionul gay

La mare distanţă de Emma este şi campionul olimpic Tom Daley (cota 15). Thomas Daley şi Matty Lee, din Marea Britanie, au câştigat medaliile de aur în proba de sărituri în apă sincron de la platforma de 10 m, la Tokyo Aquatics Center din cadrul Jocurilor Olimpice de vară 2020.

Săritorul britanic Tom Daley a declarat că speră ca medalia lui să fie un exemplu pentru comunitatea LGBTQ că „poţi obţine orice”. Daley a plâns cu lacrimi de bucurie la podium. Aceasta este a patra Olimpiadă a lui Daly şi prima dată când pune mâna pe o medalie de aur.

„Mă simt incredibil de mândru să spun că sunt un gay şi, de asemenea, campion olimpic", a spus el. „Când eram mai tânăr, am crezut că nu voi realiza nimic, asta arată doar că poţi obţine orice”.

Fury, la mare distanţă

Daley a făcut comentariile în timp ce se afla între sportivii care reprezentau China şi Rusia - două ţări în care căsătoria între persoane de acelaşi sex nu este legală.

Şanse şi mai mici la trofeu au înotătorul Adam Peaty (51) şi boxerul Tyson Fury (ambii cu cota 51). 

Numele personalităţii care va câştiga va fi anunţat duminică seară, la ora 21:00.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici