Eşec pentru România la proba de sprint liber. Pe ce loc a terminat schioarea Timea Lorincz

Schioarea română Timea Lorincz nu s-a calificat marţi în sferturile de finală ale probei de sprint liber, terminând calificările pe locul 78, din 91 de sportive aflate la startul cursei desfăşurate în Centrul naţional de schi fond de la Zhangjiakou, din cadrul Jocurilor Olimpice de iarnă.

245 afișări
Imaginea articolului Eşec pentru România la proba de sprint liber. Pe ce loc a terminat schioarea Timea Lorincz

Sursa Foto- cosr.ro

Timea Lorincz a terminat proba în 3:55.15 minute, cu 46.12 secunde mai mult decât cea mai bine clasată fondistă, suedeza Jonna Sundling.

În faza sferturilor de finală s-au calificat doar primele 30 de sportive. Sferturile, semifinalele şi finala vor avea loc tot în cursul zilei de marţi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici