Eşti pasionat de sport? Aceasta este una din puţinele competiţii pe care le mai poţi urmări

  • Una din ultimele mari manifestări sportive din Europa se ţine la Ekaterinburg (Rusia)
  • Este vorba de un turneu internaţional de şah
  • Câştigătorul va avea onoarea să joace în decembrie, la Dubai, contra norvegianului Magnus Carlsen (29 ani), numărul unu mondial
129 afișări
Imaginea articolului Eşti pasionat de sport? Aceasta este una din puţinele competiţii pe care le mai poţi urmări

Eşti pasionat de sport? Aceasta este una din puţinele competiţii pe care le mai poţi urmări

S-a oprit fotbalul, s-a oprit NBA şi nu mai ştii ce evenimente sportive poţi urmări? Una din ultimele mari manifestări sportive din Europa se ţine la Ekaterinburg (Rusia). Este vorba de un turneu internaţional de şah, al cărui câştigător va avea onoarea să joace în decembrie la Dubai contra norvegianului Magnus Carlsen (29 ani), numărul unu mondial din 2013 încoace. 

Partidele pot fi vizionate pe canalul Youtube al federaţiei internaţionale de şah, comentate în rusă, engleză şi chineză. Federaţia a raportat un vârf de audienţă de 1 milion spectatori virtuali din China. Publicul este interzis la eveniment iar jurnaliştii îi pot fotografia sau filma pe sportivi numai de la distanţa de 6m.

Participanţii reunesc elita şahului de azi: chinezii Ding Liren şi Wang Hao, ruşii Aleksandr Grişuk, Ian Nepomniacki şi Kiril Alexeenko, americanul Fabiano Caruana, francezul Maxime Vachier-Lagrave şi olandezul Anish Giri.

Acum, când Sicilia este izolată nu doar de lume, ci chiar de restul Italiei, redescoperă fineţea tradiţionalei apărări siciliene. Pentru câteva ceasuri, cuvântul Corona îţi va evoca doar Regele de pe tablă.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
sport,
dubai,
sah

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici