EURO 2019 U21 | Partida Anglia şi România va fi arbitrată de suedezul Andreas Ekberg/ ORA meciului

Meciul Anglia - România de la EURO 2019 U21, care va avea loc vineri, de la ora 19:30, va fi arbitrat de suedezul Andreas Ekberg.

2266 afișări
Imaginea articolului EURO 2019 U21 | Partida Anglia şi România va fi arbitrată de suedezul Andreas Ekberg/ ORA meciului

EURO 2019 U21 | Partida Anglia şi România va fi arbitrată de suedezul Andreas Ekberg/ ORA meciului

Partida va avea loc vineri, de la ora 19:30.

Asistenţii lui Ekberg vor fi Mehmet Culum şi Stefan Hallberg. Rezervă va fi israelianul Orel Grinfeld. Asistenţi video vor fi João Pinheiro şi Luis Godinho, ambii din Portugalia.

Meciul dintre România şi Anglia, din etapa a doua, are loc vineri, de la 19:30. Este pentru prima oară când Anglia U21 şi România U21 se întâlnesc la un Campionat European de tineret sub 21 de ani.

Englezii au pierdut primul meci la Euro 2019, scor 1-2 cu Franţa, în timp ce tricolorii au reuşit performanţa incredibilă de a învinge echipa Croaţiei, scor 4-1, înregistrând astfel primul succes al României la un turneu final la categoria U21.

TITLURILE ZILEI

Taguri:
românia,
anglia,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici