România U21 - Irlanda de Nord U21, scor 3-0. Tricolorii, a doua victorie în preliminariile EURO 2021

Echipa naţională sub 21 de ani a României a învins reprezentativa similară a Irlandei de Nord, luni seara, scor 3-0, pe Stadionul „Anghel Iordănescu", din Voluntari, în preliminariile EURO 2021.

2193 afișări
Imaginea articolului România U21 - Irlanda de Nord U21, scor 3-0. Tricolorii, a doua victorie în preliminariile EURO 2021

România U21 - Irlanda de Nord U21, scor 3-0. Tricolorii, a doua victorie în preliminariile EURO 2021

UPDATE 22:02 România U21 o conduce pe reprezentativa similară a Irlandei de Nord, scor 3-0, în meciul care se dispută pe Stadionul "Anghel Iordănescu", din Voluntari, în preliminariile EURO 2021. Andrei Ciobanu a asigurat un avantaj important tricolorilor.

În minutul 67, Andrei Ciobanu a punctat pentru 3-0. Jucătorul de la FC Viitorul a primit în careu de la Adrian Petre şi a şutat la colţul lung, învingându-l pe portarul Irlandei de Nord.

UPDATE 21:54 România U21 o conduce pe reprezentativa similară a Irlandei de Nord, scor 2-0, în meciul care se dispută pe Stadionul "Anghel Iordănescu", din Voluntari, în preliminariile EURO 2021. Valentin Mihăilă a majorat avantajul tricolorilor.

În minutul 59, Mihăilă a primit în interiorul careului de la Dennis Man, Oaidă a lăsat mingea să treacă, iar jucătorul Universităţii Craiova a şutat în forţă, reuşind să ducă scorul la 2-0.

UPDATE 21:45 România U21 o conduce pe reprezentativa similară a Irlandei de Nord, scor 1-0, în meciul care se dispută pe Stadionul "Anghel Iordănescu", din Voluntari, în preliminariile EURO 2021. Tudor Băluţă a deschis scorul în startul reprizei secunde.

În minutul 48, Tudor Băluţă a punctat pentru 1-0, după o fază confuză petrecută în careul Irlandei de Nord. Adrian Petre a încercat de două ori să şuteze spre poartă, însă a trimis în blocaj, iar mingea a ajuns la jucătorul lui Brighton & Hove Albion, care a trimis în plasă, după ce mingea a lovit bara iniţial.

UPDATE 21:20 Echipa naţională sub 21 de ani a României se află la egalitate cu reprezentativa similară a Irlandei de Nord, scor 0-0, la pauza meciului care se dispută pe Stadionul „Anghel Iordănescu", din Voluntari, în preliminariile EURO 2021. Din minutul 38, oaspeţii evoluează în inferioritate numerică.

În minutul 38, Dennis Man a fost lansat bine în adâncime, dar s-a ciocnit cu portarul Conor Hazard, în apropierea careului mare. Cei doi au petrecut aproximativ trei minute pe gazon, primind îngrijiri medicale. În cele din urmă, după apariţia vizibilă a sângelui pe faţa românului, portarul Irlandei de Nord a fost eliminat direct de arbitru.

Selecţionerul oaspeţilor a fost nevoit să îl scoată pe mijlocaşul Ethan Galbraith, în locul său intrând portarul de rezervă, Liam Hughes.

Din lovitura liberă rezultată, Andrei Ciobanu a trimis un şut puternic, de la distanţă, însă portarul intrat pe teren a respins in extremis.

Cea mai mare ocazie a primei reprize le-a aparţinut celor din Irlanda de Nord. În minutul 45+4, Shayne Lavery a fost găsit excelent în apropierea porţii, însă şutul său a trecut puţin pe lângă poarta lui Andrei Vlad. La faza imediat următoare, România a cerut lovitură de la 11 metri pentru o intervenţie asupra lui Ciobanu, în careu, însă arbitrul a dictat doar corner.

Ştirea iniţială

Echipa naţională sub 21 de ani a României înfruntă, de la această oră, reprezentativa similară a Irlandei de Nord, în preliminariile EURO 2021. Partida a început luni, la ora 20:30, pe Stadionul „Anghel Iordănescu", din Voluntari.

Spre deosebire de meciul cu Ucraina, disputat joi, la Ploieşti, scor 3-0, selecţionerul Mirel Rădoi a efectuat patru modificări. În locul lui Velisar, Moruţan, Drăguş şi Ganea au intrat Raţiu, Ciobanu, Mihăilă, respectiv Adrian Petre.

Olimpiu Moruţan (20 de ani) s-a accidentat înainte de meciul României U21 cu Irlanda de Nord U21, iar Rădoi a decis să nu rişte, lăsându-l în afara lotului pentru această partidă.

Echipele din meciul România U21 - Irlanda de Nord U21:

România U21: Vlad - Raţiu, Paşcanu, Chindriş, Boboc - Oaidă, Băluţă, Ciobanu - Man, Petre, Mihăilă
Rezerve: Aioani, Dur-Bozoancă, Ricardo, Ganea, Drăguş, Ciobotariu, Olaru, Velisar, Neicuţescu
Antrenor: Mirel Rădoi

Irlanda de Nord: Hazard - Balmer, Toal, Brown, Graham - Mccalmont, Mccann - Gordon, Dunwoody, Galbraith - Lavery
Rezerve: Hughes, Thompson, McClelland, Parkhouse, Marron, O'Mahony, Palmer, Boyd Munce, O'Neill
Antrenor: Ian Baraclough

În grupa 8 de calificare la Campionatu European din 2021, România U21 ocupă locul al treilea, cu trei puncte acumulate în două meciuri. Elevii lui Rădoi au pierdut contra Danemarcei, scor 1-2, şi au învins Ucraina, 3-0.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici