EURO U21 2019 | Aidy Boothroyd, selecţioner Anglia: Dacă greşeşti la acest nivel, eşti pedepsit

Selecţionerul echipei naţionale de tineret, Aidy Boothroyd, a precizat la finalul înfrângerii, scor 2-4, în faţa României, că pe toată durata meciului a crezut că formaţia sa va câştiga. Antrenorul în vârstă de 48 de ani a declarat că băieţii său au avut momente extraordinare.

594 afișări
Imaginea articolului EURO U21 2019 | Aidy Boothroyd, selecţioner Anglia: Dacă greşeşti la acest nivel, eşti pedepsit

EURO U21 2019 | Aidy Boothroyd, selecţioner Anglia: Dacă greşeşti la acest nivel, eşti pedepsit

"După cum vă puteţi imagina, sunt foarte supărat că, după doi ani de pregătire şi calificări ieşim într-un mod foarte dezamăgitor. Am fost puţin amorţiţi în prima repriză, dar în a doua am crezut că o singură echipă va fi câştigătoarea. Am fost extraordinari în unele momente şi chiar şi atunci când adversarii au revenit în joc şi au înscris contrar cursului jocului, tot de noi mi-a plăcut. Este foarte dezamăgitor. Dacă greşeşti la acest nivel, eşti pedepsit", a spus Aidy Boothroyd, potrivit site-ului federaţiei engleze.

TITLURILE ZILEI

Anglia U21 a suferit două înfrângeri din două posile în grupa C de la EURO 2019. În prima etapă, Franţa a câştigat cu 2-1, după ce englezii au condus partida cu 1-0. În al doilea meci, România s-a impus în faţa Angliei cu 4-2, iar gruparea selecţionată de Boothroyd nu are niciun punct în grupă. Luni, 24 iunie, Anglia se întâlneşte cu naţionala Croaţiei în ultimul meci din grupe.

Clasament grupa C

1. România - 6 puncte 8-3

2. Franţa - 6 puncte 3-1

3. Anglia - 0 puncte 3-6

4. Croaţia - 0 puncte 1-5

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici