EURO U21 2019 | Cosmin Contra: A fost un meci extraordinar făcut de echipa noastră

Selecţionerul echipei naţionale a României, Cosmin Contra, a fost prezent la Cesena, acolo unde tricolorii lui Mirel Rădoi au reuşit un meci spectaculos în faţa Angliei, în a doua etapă din grupa C de la EURO 2019.

468 afișări
Imaginea articolului EURO U21 2019 | Cosmin Contra:  A fost un meci extraordinar făcut de echipa noastră

EURO U21 2019 | Cosmin Contra: A fost un meci extraordinar făcut de echipa noastră

Selecţionata de tineret s-a impus cu 4-2 cu englezii, iar "Guriţă" i-a împins pe juniori din tribună.

"Eu doar îi încurajam. cei care erau foarte aproape şi veneau la tribuna oficială îi încurajam. Cred că aveau nevoie în anumite momente de această încurajare şi sunt sigur că auzindu-mi vocea, mulţi dintre ei au reacţionat. Suntem aici ca să-i ajutăm, să-i sprijinim, mai ales să-i ajutăm în momentele grele dintr-un meci", a spus, la finalul meciului Cosmn Contra, pentru Telekom Sport.

TITLURILE ZILEI

Selecţionerul naţionalei mare l-a felicitat pe Mirel Rădoi şi a descris partida cu Anglia: "un meci nebun".

"Adevărul e că un meci nebun, un meci extraordinar făcut de echipa noastră. Până la urmă, încununat cu o victorie extraordinară. Îl felicit pe această cale pe Mirel, staff-ul, staff-ul medical, toţi cei care au ajutat ca jucătorii să se recupereze foarte bine din punct de vedere fizic, pe jucători pentru modul în care s-au sacrificat în această seară. Am avut şi dramul ăla de noroc pe care trebuie să îl avem la o asemenea competiţie. Poate nu l-am avut în alte situaţii de asemenea gen", a mai spus Cosmin Contra.

Luni, 24 iunie, de la ora 22:00, România o va întâlni pe Franţa, în derby-ul grupei C. În cazul unui rezultate de egalitate, amândouă echipele vor ajunge în semifinalele EURO 2019.

Clasament grupa C

1. România - 6 puncte

2. Franţa - 6 puncte

3. Anglia - 0 puncte

4. Croaţia - 0 puncte

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici