EURO U21 2019 | Cristi Manea: La final nu mai puteam, am tras din ultimele puteri să rezistăm

Tricolorii lui Mirel Rădoi au tras până în ultimele secunde ale partidei pentru a rezista în faţa forţei englezilor. România U21 s-a impus în faţa naţionalei Angliei cu scorul de 4-2, dar meciul a fost unul greu, plin de emoţii.

145 afișări
Imaginea articolului EURO U21 2019 | Cristi Manea: La final nu mai puteam, am tras din ultimele puteri să rezistăm

EURO U21 2019 | Cristi Manea: La final nu mai puteam, am tras din ultimele puteri să rezistăm

Integralist în ambele meciuri din grupa C de la EURO, Cristi Manea, a vorbit la finalul partidei cu Anglia, iar concluzia campionului României a fost: "munca şi disciplina bat talentul".

"Nu am cuvinte, a fost un meci de infarct. Suntem foartem bucuroşi, pentru că am întâlnit după părerea mea una dintre cele mai bune echipe de la acest european. Am arătat că ne putem bate cu oricare şi dacă îţi doreşti şi munceşti pe teren, munca şi disciplina bat talentul.

TITLURILE ZILEI

La final nu mai puteam. Am tras din ultimele puteri să rezistăm, să nu mai luăm goluri", a declarat Cristi Manea pentru Telekom Sport.

Luni, 24 iunie, de la ora 22:00, România o va întâlni pe Franţa, în derby-ul grupei C. În cazul unui rezultate de egalitate, amândouă echipele vor ajunge în semifinalele EURO 2019.

Clasament grupa C

1. România - 6 puncte

2. Franţa - 6 puncte

3. Anglia - 0 puncte

4. Croaţia - 0 puncte

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici