EURO U21 2019 | Cum ar putea rata România calificarea în semifinalele turneului final

Lucrurile merg din în ce în ce mai bine pentru naţionala de tineret a României la EURO 2019, dar mereu trebuie să existe un "dar". Deşi tricolorii mici, în acest moment, au prima şansă de calificare în semifinalele turneului final, Radu & Co. pot rata accederea în următoarea fază a competiţiei.

409 afișări
Imaginea articolului EURO U21 2019 | Cum ar putea rata România calificarea în semifinalele turneului final

EURO U21 2019 | Cum ar putea rata România calificarea în semifinalele turneului final

România are acum un golaveraj de 8-3, cel mai bun dacă ne gândim la poziţia a doua în cadrul grupelor. În cazul în care selecţionata lui Rădoi va pierde luni seară, 24 iunie, de la ora 22:00, în faţa Franţei, atunci ne vom duela cu Danemarca pentru un loc în "Careul de Aşi de la EURO".

Dacă România pierde la limită meciul cu Franţa, scor 0-1, iar Danemarca va câştiga duminică, în faţa Serbiei, cu scorul de 4-0, atunci ambele echipe vor avea acelaşi golaveraj, iar următorul criteriu de departajare stabilit de UEFA este cel al cartonaşelor galebene primite. Şi din punctul acesta de vedere, românii şi danezii sunt la egalitate, câte şase primite de fiecare echipă naţională.

TITLURILE ZILEI

În cazul în care situaţia rămâne neschimbată, următorul criteriu de departajare este cel al coeficientului UEFA, acolo unde Danemarca ne depăşeşte.

Luni, 24 iunie, de la ora 22:00, România şi Franţa se vor întâlni în meciul care va decide prima şi a doua clasată în cadrul grupei C de la EURO 2019.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici