EURO U21 2019 | Daniel Isăilă, despre România: Este capabilă de orice

Fostul selecţioner al României U21, Daniel Isăilă, nu ratează niciun moment al tricolorilor lui Mirel Rădoi de la EURO. Antrenorul care a fost pe banca tehnică a naţionalei de tineret la începutul campaniei de calificare a precizat că simte un uşor regret că nu este el selecţionerul echipei noastre.

162 afișări
Imaginea articolului EURO U21 2019 | Daniel Isăilă, despre România: Este capabilă de orice

EURO U21 2019 | Daniel Isăilă, despre România: Este capabilă de orice

"Puţin (n.red. - dacă regretă), poate pe undeva da, dar am luat cea mai bună decizie la momentul respectiv şi eu niciodată nu am fost un antrenor norocos. Sunt anumite detalii în jocuri, ai nevoie ca antrenor să ai o anumită şansă în anumite momente. Din păcate pentru mine a trebuit să muncesc mult prea mult ca să ajung la acest nivel. Şi poate nu am fi fost aici, cine ştie? Nu aş fi fost la fel de inspirat ca Mirel", a spus Isăilă la Telekom Sport, care a precizat, din nou, că performaţa reuşită de Radu & Co., calificarea în semifinalele tureului final, acolo unde va juca în faţa Germaniei, nu este una la care nu se aştepta:

TITLURILE ZILEI

"Eram convins că au calitate şi că pot învinge orice adversar. Germania a arătat o forţă deosebită, dar la ce am văzut la ultimul meci, cu Austria, au arătat că au şi carenţe şi slăbiciuni. Orice este posibil. Şi noi, la forţa, la entuziasmul de care am dat dovadă, de maturitatea în joc, de forţa grupului, suntem capabili de orice".

În plus, Daniel Isăilă a mai adăugat că îi vede pe băieţii lui Rădoi la Udine pe Dacia Arena, acolo unde va avea loc finala Campionatului European:

"Nu (n.red. - o eventuală calificare în finală nu ar fi o surpriză), din moment ce am ajuns până aici ar fi o confirmare a muncii şi a momentului bun în care ne aflăm".

România urmează să înfrunte Germania, deţinătoarea titlului, în semifinalele turneului final. Partida va avea loc joi, 27 iunie, de la ora 19:00, ora României la Bologna.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici