EURO U21 2019. Germania s-a calificat în semifinalele turneului final/ Meciul România - Franţa va avea loc luni

Duminică au avut loc ultimele două meciuri din grupa B a Campionatului European U21 din Italia şi San Marino, iar Germania şi-a asigurat calificarea în semifinalele turneului final.

4340 afișări
Imaginea articolului EURO U21 2019. Germania s-a calificat în semifinalele turneului final/ Meciul România - Franţa va avea loc luni

EURO U21 2019 | Germania s-a calificat în semifinalele turneului final

Germania a remizat, scor 1-1, contra Austriei, la Udine, şi a încheiat grupa B pe primul loc, cu şapte puncte. Pentru nemţi a punctat Waldschmidt, în minutul 14, care este golgheterul turneului final până în acest moment, cu cinci reuşite. Austriecii au egalat 10 minute mai târziu, prin Danso, care a înscris din penalty.

În celălalt meci al grupei, Danemarca a învins Serbia, scor 2-0. Bruun Larsen şi Rasmussen au punctat, în minutele 21, respectiv 51.

Clasamentul final al grupei B:

TITLURILE ZILEI

1. Germania U21 - 7p
2. Danemarca U21 - 6p
3. Austria U21 - 4p
4. Serbia U21p

În semifinalele turneului final se califică cele trei câştigătoare de grupă şi cel mai bun loc secund. Spania şi Germania şi-au asigurat deja prezenţa în penultimul act, iar ultimele două formaţii calificate se vor stabili după duelul dintre Franţa şi România, din grupa C, care va avea loc luni, de la ora 22:00.

Clasamentul grupei C, cu o rundă rămasă de disputat:

1. România U21 - 6p
2. Franţa U21 - 6p
3. Anglia U21 - 0p
4. Croaţia U21 - 0p

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici