EURO U21 2019 | Tudor Băluţă, România: Am venit să ne batem de la egal la egal cu oricine

Finala EURO 2019 nu este un vis prea mare pentru naţionala mică. România U21 a înregistrat două victorii importante în grupa C la turneul final, iar următorul meci cu Franţa, care va fi luni, 24 iunie, de la ora 22:00, va fi unul de totul sau nimic.

86 afișări
Imaginea articolului EURO U21 2019 | Tudor Băluţă, România: Am venit să ne batem de la egal la egal cu oricine

EURO U21 2019 | Tudor Băluţă, România: Am venit să ne batem de la egal la egal cu oricine

Băieţii lui Mirel Rădoi nu au fost singuri în partidele cu Anglia şi Croaţia, românii veniţi să îi susţină pe tricolori au făcut o atmoferă extraordinară în tribune, care i-au ambiţionat şi mai mult pe jucători.

"Este fantastic. Credeţi-mă că înseamnă enorm pentru noi să vedem atâţia români în tribună. Le simţim dorinţa din tribună, susţinerea, pasiunea, iubirea faţă de ţară, faţă de noi şi cu toţi împreună am reuşit să facem acest rezultat", a spus, pentru Telekom Sport, Tudor Băluţă, unul dintre marcatorii din meciul cu naţionala Croaţiei.

TITLURILE ZILEI

Fostul jucător al celor de la Viitorul, actual la Brighton din Anglia a mai declarat că îi aşteptă pe suporteri şi la Udine, acolo unde, pe 1 iulie, se va juca finala Campionatului European: "Doamne, ajută! Sperăm, suntem pozitivi, suntem încrezători. Asta s-a văzut şi în aceste două meciuri, că nu am venit doar să fim prezenţi pe aici la Campionatul European, am venit să ne batem de la egal la egal cu oricine şi am făcut două rezultate fantastice în primele două meciuri. Sperăm să o ţinem tot aşa".

Clasament grupa C

1. România - 6 puncte

2. Franţa - 6 puncte

3. Anglia - 0 puncte

4. Croaţia - 0 puncte

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici