EXCLUSIV: Negocieri între U Jolidon şi Rulmentul Braşov pentru Carmen Amariei

Cluburile U Jolidon Cluj şi Rulmentul Braşov se află în negocieri pentru handbalista Carmen Amariei, o primă rundă de discuţii având loc, joi, la încheierea meciului susţinut de echipa clujeană în compania formaţiei Oţelul Galaţi, în ultima etapă a Ligii Naţionale.

56 afișări
Imaginea articolului EXCLUSIV: Negocieri între U Jolidon şi Rulmentul Braşov pentru Carmen Amariei

EXCLUSIV: Negocieri între U Jolidon şi Rulmentul Braşov pentru Carmen Amariei (Imagine: Mediafax Foto)

La meciul de la Cluj a asistat finanţatorul grupării braşovene, Teodor Florescu, care s-a întâlnit cu patronul Gabriel Cârlig de la U Jolidon Cluj.

"Rulmentul Braşov îşi reafirmă interesul pentru transferul lui Carmen Amariei, având în vedere că vom juca în Liga Campionilor şi avem nevoie de experienţă în lotul nostru. Nu am ajuns la o decizie definitivă la negocieri, dar aceasta se va lua în câteva zile", a declarat Teodor Florescu.

TITLURILE ZILEI

Handbalisat se mai află su contract cu U Jolidon pentru viitorul sezon, cu opţiune pentru încă un an.

Formaţia braşoveană este interesată de serviciile lui Amariei încă de anul trecut.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici