Fabio Fognini a fost inclus în premieră în echipa Europei pentru Laver Cup

Italianul Fabio Fognini, austriacul Domininc Thiem şi germanul Alexander Zverev au fost incluşi în echipa Europei pentru Laver Cup, potrivit ATP.

238 afișări
Imaginea articolului Fabio Fognini a fost inclus în premieră în echipa Europei pentru Laver Cup

Fabio Fognini a fost inclus în premieră în echipa Europei pentru Laver Cup

Organizatorii Laver Cup au anunţat că finalistul de la Roland Garros Dominic Thiem, germanul Alexander Zverev, locul 5 ATP, dar şi campionul de la Monte-Carlo Fabio Fognini li se vor alătura campionului de la Roland Garros Rafael Nadal şi marelui campion elveţian Roger Federer în echipa Europei, pentru Laver Cup, competiţie care are loc în luna septembrie, la Geneva.

Un singur loc a rămas neacoperit în echipa lui Björn Borg.

"Să fiu parte din echipa Europei la Laver Cup în Praga a fost o experienţă incredibilă. Este ceva unic să fiu într-o echipă când de regulă noi ne confruntăm de cealaltă parte a net-ului. Când am jucat în 2017 la Praga, Rafa şi Roger m-au încurajat continuu şi m-au sfătuit ce tehnici să adopt. A fost incredibil să am asemenea legende care să mă ajute. Abia aştept să joc din nou la Laver Cup", a declarat Dominic Thiem.

TITLURILE ZILEI

Cel care a ajuns pentru prima oară în carieră în echipa Europei este italianul Fabio Fognini, recent intrat în Top 10 ATP. "Sunt nerăbdător să joc la Laver Cup în septembrie. Să joci într-o echipă e ceva aparte în tenis, pentru că noi suntem obişnuiţi să ne ducem meciurile singuri. Abia aştept să joc alături de cei mai buni jucători în echipa Europei", a spus italianul.

Echipa Europei va fi condusă şi anul acesta de Björn Borg. Echipa Lumii, condusă de John McEnroe, îşi va anunţa componenţii săptămânile viitoare.

Cea de-a treia ediţie a Laver Cup va avea loc la Palexpo, Geneva, între 20-22 septembrie 2019. Primele două ediţii ale competiţiei, care au avut loc la Praga şi Chicago, au fost câştigate de europeni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici