Fanii lui Paris Saint-Germain l-au înjurat pe Neymar, în timpul meciului cu Nimes

Paris Saint-Germain a început cu o victorie noul sezon din Ligue I, duminică, împotriva lui Nimes, scor 3-0. Fanii parizienilor nu l-au uitat pe Neymar şi i-au adresat cuvinte injurioase brazilianului, care ar forţa o plecare de la echipa condusă de Thomas Tuchel.

185 afișări
Imaginea articolului Fanii lui Paris Saint-Germain l-au înjurat pe Neymar, în timpul meciului cu Nimes

Fanii lui Paris Saint-Germain l-au înjurat pe Neymar, în timpul meciului cu Nimes

În timpul partidei din prima rundă a campionatului francez, fanii lui Paris Saint-Germain au afişat mai multe bannere prin care i-au cerut lui Neymar să plece, l-au înjurat şi au făcut referire şi la cazul în care fotbalistul brazilian a fost acuzat de viol de Najila Trindade Mendes de Sousa. Fotbalistul sud-american nu s-a aflat în lot pentru partida de campionat.

“Fiu de târfă”, “Neymar, pleacă” sau “Du-te dracu’” au fost câteva dintre scandările fanilor parizieni sau ale bannerelor afişate de aceştia.

TITLURILE ZILEI

Reacţia fanilor lui PSG vine după ce Leonardo, directorul sportiv al clubului, a anunţat că fotbalistul brazilian nu a fost convocat pentru partida cu Nimes, aflându-se în negocieri avansate pentru transferul atacantului.

Atât clubul, cât şi jucătorul vor să găsească o echipă, interesată de atacantul de 27 de ani, care să acopere însă şi pretenţiile financiare ale formaţiei din Paris. Oficialii campioanei Franţei au recunoscut însă că există discuţii avansate pentru transferul brazilianului.

"Pentru Neymar este o negociere în curs, dar pentru moment nu s-a luat nicio decizie", a spus Leonardo, înainte de meciul cu Nimes, potrivit gazzetta.it.

Presa internaţională notează că doar Barcelona şi Real Madrid sunt cluburile care au mai rămas în lupta pentru semnătura jucătorului. Campioana Spaniei are ca avantaj faptul că Neymar vrea să joace din nou cu Messi şi Luis Suarez, în timp ce madrilenii au o relaţie mai bună cu cei din conducerea francezilor, faţă de catalani.

Neymar este cel mai scump jucător din istoria fotbalului, fiind transferat de PSG, în 2017, de la FC Barcelona, pentru 222 de milioane de euro.

Taguri:
psg,
neymar,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici