Fault DUR asupra lui Ianis Hagi: "Nu mi-a cerut scuze, îmi râdea în faţă. Te apuci de fotbal la şase ani şi la 20 îţi rupe piciorul şi te laşi" | FOTO

Echipele antrenate de Eugen Neagoe şi Gică Hagi au dus o luptă umăr la umăr pentru un loc în play-off, iar jocul a fost unul destul de dur la Sfântu Gheorghe. Prima repriză s-a încheiat la egalitate, iar cea de-a doua a început cu o fază din care fiul lui Gică Hagi putea ieşi pe targă.

3930 afișări
Imaginea articolului Fault DUR asupra lui Ianis Hagi: "Nu mi-a cerut scuze, îmi râdea în faţă. Te apuci de fotbal la şase ani şi la 20 îţi rupe piciorul şi te laşi" | FOTO

Hagi Jr.: "Uitaţi ce specimene vin aici! Nu mi-a cerut scuze, îmi râdea în faţă. Te apuci de fotbal la şase ani şi la 20 îţi rupe piciorul şi te laşi"

Ianis Hagi (20 de ani) a avut o reacţie foarte dură la adresa lui Ousmane Viera (32 de ani) la finalul meciului în care ivorianul de la Sepsi Sfântu Gheorghe îi putea rupe piciorul drept.

Fundaşul central al gazdelor nici măcar nu i-a cerut scuze lui Ianis, a transmis că în niciun caz nu a fost o intrare care merita sancţionată cu cartonaş roşu, iar Ianis a avut o izbucnire nervoasă la interviul de după meci. Cu urmele atacului foarte vizibile pe piciorul drept, căpitanul şi cel mai bun jucător al Viitorului nu s-a mai putut abţine: "Noi încercăm să jucăm fotbal şi uitaţi ce specimene vin aici. Nici faultat n-a dat! Ce pot să zic? Noi încercăm să creştem, acceptăm duelurile la limită, pentru că ăsta e fotbalul de înaltă performanţă. Dar nici scuze nu mi-a cerut, îmi râdea în faţă. E lipsă de respect pentru meseria asta. Toţi vrem să ne facem un nume. Dacă aveam piciorul în pământ, mi-l rupea şi mă lăsam de fotbal. Te apuci la şase ani de fotbal şi la 20 îţi rupe piciorul şi te laşi. Dumnezeu a văzut de sus, au ratat acel penalty", a spus Ianis Hagi, după remiza de la Sf. Gheorghe.

TITLURILE ZILEI

După patru minute de la startul reprizei a doua, Viera l-a prins pe Ianis Hagi într-un duel în partea stângă, s-a dus cu ambele picioare înainte pe genunchiul drept al playmaker-ului de la Viitorul, iar arbitrul Marcel Bârsan nici măcar nu a oprit jocul pentru a fluiera fault. Reluările au arătat că intrarea a fost de o duritate ieşită din comun, iar Ianis Hagi s-a ales cu genunchiul plin de sânge.

Citeşte mai multe în prosport.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici