FC Botoşani - FC Voluntari 1-0, în runda 23 din Liga I

FC Botoşani a câştigat duelul cu FC Voluntari, scor 1-0, şi urcă pe locul 7 în campionat, la un singur punct de playoff.

74 afișări
Imaginea articolului FC Botoşani - FC Voluntari 1-0, în runda 23 din Liga I

FC Botoşani - FC Voluntari 1-0, în runda 23 din Liga I

Ambele formaţii au venit cu moralul ridicat pe Stadionul Municipal. Moldovenii au învins la limită, în etapa trecută, pe Concordia Chiajna, în timp ce ilfovenii nu realizat o surpriză importantă şi au învins-o cu 4-2 pe Sepsi.

În ultimul minut al primei reprize, FC Botoşani a reuşit deschiderea scorului. Golofca a centrat de pe dreapta, Fabbrini a reluat spectaculos iar Roman a marcat cu capul. A fost şi singura reuşită a meciului, trupa lui Liviu Ciubotariu impunându-se cu 1-0, nu înainte ca spiritele să se încingă pe final şi arbitrul să împartă mai multe cartonaşe galbene.

TITLURILE ZILEI

În urma acestui rezultat, botoşănenii urcă pe locul 7 în Liga I, la un singur punct de play-off, iar în etapa următoare o vor întâlni pe Dinamo Bucureşti. De partea cealaltă, FC Voluntari rămâne pe ultimul loc, cu 16 puncte.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici