FC Nantes a anunţat oficial transferul lui Bănel Nicoliţă

Mijlocaşul echipei AS Saint-Etienne, Bănel Nicoliţă (28 de ani), a fost împrumutat până la finalul sezonului la formaţia FC Nantes, a anunţat, luni seară, gruparea nou-promovată în Ligue 1.

212 afișări
Imaginea articolului FC Nantes a anunţat oficial transferul lui Bănel Nicoliţă

Bănel Nicoliţă (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Nantes are opţiune de cumpărare definitivă a internaţionalului român în vara viitoare.

FC Nantes a mai anunţat că l-a adus sub formă de împrumut până la finalul sezonului pe atacantul francez al echipei VfB Stuttgart, Johan Audel, în vârstă de 29 de ani.

Cei doi fotbalişti vor fi prezentaţi oficial miercuri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici