FC Voluntari l-a transferat pe atacantul Alexandru Ioniţă

Gruparea FC Voluntari l-a transferat, marţi, pe atacantul Alexandru Ioniţă, care a evoluat ultima oară la AEL Limassol, acesta semnând un contract valabil până la finalul sezonului cu opţiune de prelungire, a declarat, pentru MEDIAFAX, directorul de imagine al clubului ilfovean, Lucian Ionescu.

376 afișări
Imaginea articolului FC Voluntari l-a transferat pe atacantul Alexandru Ioniţă

FC Voluntari l-a transferat pe atacantul Alexandru Ioniţă (Imagine: Constantin Vladescu/ Arhiva Mediafax Foto)

Ioniţă susţine că FC Voluntari poate reprezenta un nou început pentru cariera sa. "Am ales FC Voluntari pentru că este o echipă care mi-a prezentat un proiect de viitor. Mi s-a oferit şansa de a demonstra că m-am schimbat şi cariera mea poate avea un nou început. Mi-am dorit foarte mult să rămân în ţară, alături de familie. Am găsit aici jucători cu sute de meciuri în Liga I. Sunt convins că putem rămâne pe prima scenă cu mai multă organizare. Totul depinde de noi", a declarat atacantul.

TITLURILE ZILEI

În vârstă de 26 de ani, Alexandru Ioniţă a venit din postura de jucător liber după rezilierea contractului cu AEL Limassol din 31 august. Fotbalistul a mai evoluat în cariera sa de până la acum la Rapid, Rocar Bucureşti, FC Koln şi Orduspor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici