FCSB a încheiat la egalitate al doilea amical din cantonamentul din Spania, 2-2, cu Shanghai Shenhua

FCSB a terminat la egalitate, 2-2, al doilea meci amical disputat în cantonamentul de iarnă din sudul Spaniei, în faţa formaţiei din China, Shanghai Shenhua.

455 afișări
Imaginea articolului FCSB a încheiat la egalitate al doilea amical din cantonamentul din Spania, 2-2, cu Shanghai Shenhua

FCSB a încheiat la egalitate al doilea amical din cantonamentul din Spania, 2-2, cu Shanghai Shenhua

Cu un 4-1-4-1 trimis din nou pe teren de Mihai Teja, FCSB a controlat fără probleme partida cât timp în componenţa echipei au fost jucătorii "de bază". Florin Tănase a deschis scorul după o centrare a lui Rusescu, iar centrarea lui Benzar a fost deviată în proprie poartă de un chinez în startul reprizei secunde. Se putea face 3-0, însă Tănase a ratat un penalty pe care tot el l-a obţinut.

În ultimele 20 de minute, după ce Teja a schimbat majoritatea fotbaliştilor de pe teren, FCSB a avut o cădere bruscă şi a primit două goluri în două minute, ambele reuşite fiind încasate pe slăbiciuni importante ale defensivei. De altfel, defensiva a fost punctul nevralgic şi în acest meci, lipsa de soluţii valoroase pentru înlocuirea unor fotbalişti precum Benzar, Bălaşa sau Morais fiind vizibilă.

TITLURILE ZILEI

Ultimul meci amical al iernii va avea loc pe 23 ianuarie şi va fi disputat împotriva celor de la Dinamo Kiev.

În primul amical din Marbella, Spania, FCSB a obţinut o remiză nulă cu formaţia FC Luzern, din Elveţia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici