FCSB câştigă clar cu Sepsi, dar Becali nu e mulţumit: „Nu am avut spirit de război”

FCSB - Sepsi 2-0. Vicecampioana a câştigat şi atacă derby-ul cu CFR de la minus trei puncte, dar Gigi Becali (60 de ani) nu e mulţumit în totalitate de modul în care s-au comportat oamenii pe care-i plăteşte.

566 afișări
Imaginea articolului FCSB câştigă clar cu Sepsi, dar Becali nu e mulţumit: „Nu am avut spirit de război”

FCSB câştigă clar cu Sepsi, dar Becali nu e mulţumit: „Nu am avut spirit de război”

Deşi şi-a început discursul de după meci cu "sunt mulţumit", a găsit nod în papură, apoi l-a criticat pe Dennis Man pentru jocul slab de pe Arena Naţională. A mai transmis şi că FCSB nu-l aşteaptă pe Moruţan, schimbat după 30 de minute, dar şi că înlocuitorul lui Pintilii în Gruia va fi, cel mai probabil, Dragoş Nedelcu, scrie Prosport.

TITLURILE ZILEI

Vicecampioana a dominat meciul de pe Arena Naţională, dar patronul ei voia mai mult. Voia spirit de război, dar şi un Dennis Man mai activ, care să producă şi să le ia ochii oamenilor despre care Becali crede că ar putea plăti şi 30 de milioane de euro în schimbul arădeanului: ”Mulţumit, 2-0. Am jucat numai noi. Totuşi, parcă nu am văzut un spirit de război, că nu se mai permit greşeli. De exemplu, Man nu mi-a plăcut deloc. Jucătorii mari, dacă vrei să iei zeci de milioane pe ei, nu au voie să joace un meci mai relaxat. A doua repriză a fost bună pentru că am marcat. A intrat Coman şi am marcat, a câştigat Coman singur jocul. Nu am văzut spiritul de război, nu sunt mulţumit"

Înlocuit de Teja după doar jumătate de oră, Moruţan nu este, în acest moment, o miză pentru Becali. Motivul? Patronul FCSB vrea titlul, iar de sezonul viitor îi va acorda şanse şi mijlocaşului de 19 ani: "Noi nu stăm după Moruţan, noi avem de câştigat campionatul. La anul stăm după el. Intră acolo, greşeşte, nu greşeşte, nicio problemă. Acum avem de câştigat un campionat. Nu mai este timp de promovat jucători. Nu e problema noastră la ora asta Moruţan, că îl afectează, nu îl afectează. Pentru noi, problema acum este câştigarea campionatului. Că îl afectează, e problema lui.  Nu are de ce să îl afecteze, dacă e băiat deştept. Înţelege că era în plus pe teren, pierdea toate mingile. Nu poţi să câştigi campionatul cu copii", a spus Becali.

Întrebat despre accidentarea lui Pintilii, Becali a transmis că, în mare proporţie, presiunea de a face faţă mijlocului eficient al CFR-ului va cădea pe umerii lui Dragoş Nedelcu:

"Pintilii ar fi pierdere mare, pentru că mizam pe el la meciul cu CFR. La meciul cu CFR trebuie să ai doi închizători. Trebuie să joci cu Nedelcu", a mai declarat Becali, care şi-a făcut şi calculele pentru titlu: "Calculele de acum încolo, nu baţi pe CFR, trebuie să îţi iei adio de la titlu. Cu egal, la revedere”.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici