FCSB - Poli Iaşi joacă astăzi în Liga 1. Ora la care este programat meciul

FCSB - Poli Iaşi, din cadrul etapei cu numărul 6 din Liga 1, se dispută duminică, de la 21:00.

118 afișări
Imaginea articolului FCSB - Poli Iaşi joacă astăzi în Liga 1. Ora la care este programat meciul

FCSB - Poli Iaşi joacă astăzi în Liga 1. Ora la care este programat meciul

Cu un moral bun după calificarea în play-off-ul Europa League în faţa Mladei Boleslav, graţie golului salvator marcat de Ionuţ Panţîru în prelungiri, FCSB primeşte vizita celor de la Poli Iaşi şi vrea să ”spargă” seria nefericită de trei înfrângeri consecutive. Adversarul nu este deloc unul comod pentru vicecampioni.

Moldovenii sunt neînvinşi în acest sezon în Liga 1, sub comanda lui Mihai Teja, fostul antrenor al FCSB din sezonul precedent. Acesta a plecat de la echipă deoarece nu a reuşit să câştige titlul de campion, obiectiv fixat de Becali în momentul în care acesta a preluat echipa, în iarnă, de la Nicolae Dică. FCSB ar rămâne pe loc de play-out chiar şi cu o victorie în faţa Iaşiului, dar s-ar apropia la două puncte de Craiova, ultima echipă din play-off, care va juca duminică împotriva celor de la FC Botoşani.

TITLURILE ZILEI

De partea cealaltă, o victorie ar ajuta echipa lui Teja să se apropie de liderul CFR Cluj şi să profite de ”piedica” pusă campioanei României de cei de la Sepsi, cu egalul de la Sfântu Gheorghe, scor 1-1.

Ultimul meci pentru Vergil Andronache?

Narcis Răducan, noul director sportiv al FCSB-ului după plecarea lui Mihai Stoica, a vorbit despre acest aspect după ce a fost ”instalat” în funcţie: ”Toată lumea este concentrată pentru meciul următor. Ce pot să spun acum este că avem un staff şi trebuie să-l protejăm. Situaţia este atât de complicată încât trebuie să vedem ce vom face. Costel Enache este un antrenor foarte bun cu care sper să pot lucra la un moment dat.

Întotdeauna vor fi variante pentru postul de antrenor la noi. FCSB va avea tot timpul antrenor, asta pot să spun. Săptămâna viitoare vom lua decizia decă vom avea un alt staff sau vom continua cu cel actual", a spus noul oficial al FCSB-ului.

Taguri:
fcsb,
poli iaşi,
liga 1

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici