FCSB va fi executată pentru utilizarea Arenei Naţionale. Echipa lui Gigi Becali are de plătit un milion de lei către ALPAB

  • FCSB va fi executată de ALPAB pentru că a folosit Arena Naţională şi nu a plătit un milion de lei, potrivit unei hotărâri definitive, anunţă primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan.
  • El nu recunoaşte înţelegerea făcută de FCSB, care a dorit să compenseze banii cu lucrări la gazon.
641 afișări
Imaginea articolului FCSB va fi executată pentru utilizarea Arenei Naţionale. Echipa lui Gigi Becali are de plătit un milion de lei către ALPAB

„Hotărârea prin care ALPAB, administraţie a municipalităţii bucureştene, trebuie să primească 1 milion de lei de la FCSB pentru utilizarea Arenei Naţionale a rămas definitivă şi va fi executată de ALPAB”, anunţă primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan.

Edilul spune că FCSB invocă o înţelegere cu municipalitatea.

„FCSB pretinde că au existat înţelegeri între municipalitate şi FCSB pentru compensarea acestor sume cu lucrări la gazon, dar astfel de înţelegeri, dacă le-a făcut cineva în trecut, nu au implicat juridic ALPAB. Administraţia se face cu acte şi contracte, nu cu vorbe”, conchide Dan.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici