FCSB va începe negocierile pentru transferul lui Bradley de Nooijer

Bradley de Nooijer (21 de ani) rămâne în continuare o ţintă pentru FCSB, după cum afirmă Gigi Becali. Omul de afaceri a afirmat că negocierile cu Viitorul Constanţa vor începe după partida cu Genk, din Europa League, şi se va implica personal în realizarea transferului:

69 afișări
Imaginea articolului FCSB va începe negocierile pentru transferul lui Bradley de Nooijer

FCSB va începe negocierile pentru transferul lui Bradley de Nooijer

”După retur, voi discuta cu naşul meu (n.red. - Gică Hagi). Deocamdată, le ţin pumnii”. Becali a spus în repetate rânduri că vrea să-l transfere pe De Nooijer, pentru că a rămas fără fundaş stânga, însă Hagi se ţine tare. Becali îl suspectează pe "Rege" că i-a cerut olandezului să-l refuze. De Nooijer a devenit şi mai important pentru FC Viitorul după ce înlocuitorul său, Steliano Filip, a acuzat probleme medicale. Fundaşul adus de la Călăraşi are probleme cardiace, iar Hagi nu s-a putut baza pe el până acum. În aceste circumstanţe, De Nooijer rămâne om de bază în flancul stâng al apărării.

TITLURILE ZILEI

Becali nu a fost influenţat de evoluţia ştearsă a fundaşului în cupele europene, care a avut ceva probleme pe faza defensivă. ”A jucat slab defensiv? Şi ce dacă? Eu nu d-aia îl transfer. Vă spun de ce insist atât. Eu îl vreau la Steaua pentru ce face pe faza ofensivă! Păi, ce, Steaua este o echipă care se apără? Nu, noi atacăm mereu. Vedeţi, de aceea îmi place de el şi-l vreau. Florin Ştefan nu mă mai interesează”, a precizat omul de afaceri la Digi Sport.Becali era dispus iniţial să plătească circa 500.000 de euro pentru transferul lui De Nooijer, dar Viitorul aşteaptă o sumă mai mare. Cert este că De Nooijer mai poate juca doar pentru Viitorul în preliminariile Europa League, astfel că FCSB va împroviza până în faza grupelor, dacă reuşeşte să se califice.

În vârstă de 21 de ani, Bradley de Nooijer a sosit la Viitorul în 2017, de la FC Dordrecht. Apărătorul a strâns deja 66 de prezenţe pentru dobrogeni, iar în acest sezon a fost folosit de Hagi în 39 de partide, reuşind o pasă decisivă. Olandezul şi-a trecut în cont primul trofeu din carieră - Cupa României, câştigată în acest sezon, în faţa Astrei Giurgiu, scor 2-1.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici