FCSB – Vitoria Guimaraes, din play-off-ul Europa League, se joacă joi, începând cu ora 21:30

FCSB o va întâlni, joi, începând cu ora 21:30, pe Vitoria Guimaraes, în prima manşă a play-off-ului Europa League. Cele două echipe se vor întâlni pe stadionul ”Marin Anastasovici” din Giurgiu.

274 afișări
Imaginea articolului FCSB – Vitoria Guimaraes, din play-off-ul Europa League, se joacă joi, începând cu ora 21:30

FCSB – Vitoria Guimaraes, din play-off-ul Europa League, se joacă joi, începând cu ora 21:30

”În opinia mea, mâine veţi vedea jucătorii extraordinar de monataţi. Vor avea atitudine. Sper să putem veni cu aplombul nostru, cu determinarea noastră şi cu valorile pe care oaspeţii noştri nu le au. Avem nişte jucători care pot face diferenţa. Este primordial să nu primim gol”, a declarat antrenorul interimar al lui FCSB, Vergil Andronache, la conferinţa de presă premergătoare meciului.

„Vreau ca suporterii să vină la meci. Anul trecut, cu Rapid Viena, eram în tribune şi îi susţineam. De 10 ani de zile îmi doream să stau pe bancă. Mâine, pe bancă, va sta un om din rândul suporterilor. La meciul cu Mlada, am fost încurajaţi tot meciul şi ne-au fost de mare folos”, a mai spus el.

TITLURILE ZILEI

Echipe probabile:
FCSB: Bălgrădean – Creţu, Planici, Marc, Soiledis – Vână, Pintili, Tănase – Oaidă, Coman, Gnohere
Vitoria Guimaraes: Miguel Silva – Sacko, Tapsobam, Pedrao, Hanin – Musrati – Rochihna, Pepe, Almeida, Davidson - Guedas

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici