FED Cup. Simona Halep câştigă şi ne readuce în avantaj (Franţa - România, 1-2) , după o luptă incredibilă cu Garcia. Visăm la o finală istorică în Fed Cup

Simona Halep a câştigat şi al doilea meci din ziua a doua din semifinalele Fed Cup, după un meci dramatic în faţa jucătoarei Carolina Garcia. Fostul lider mondial s-a impus în trei seturi, 6-7, 6-3, 6-4, după trei ore de joc.

2244 afișări
Imaginea articolului FED Cup. Simona Halep câştigă şi ne readuce în avantaj (Franţa - România, 1-2) , după o luptă incredibilă cu Garcia. Visăm la o finală istorică în Fed Cup

FED Cup. Franţa - România, 1-1 | Garcia - Halep, în decisiv! Luptă la limită pentru un punct crucial. Visăm la o finală istorică

Franţa şi România au încheiat la egalitate, 1-1, prima zi a semifinalei Fed Cup disputate la Rouen. Simona Halep a adus primul punct României, iar Caroline Garcia, prima rachetă a gazdelor, a răspuns cu punct pentru echipa lui Julien Benneteau. Partida s-a reluat, duminică, la ora 14:00, cu duelul direct al celor două.

Caroline Garcia a început hotărâtă meciul şi şi-a adjudecat primul game al partidei. Franţuzoaica a câştigat patru game-uri consecutive, dar Simona Halep a pus punct seriei reuşite de Garcia şi a câştigat primul ei game cu un re-break. Fostul lider mondial a egalat-o pe adversara sa, 4-4 la game-uri. Cele două au ajuns la tie-break, iar Caroline Garcia s-a impus. Simona Halep a suferit şi o uşoară accindentare, a alunecat pe zgură şi s-a lovit la mână, dând cu racheta de pământ de nervi. Primul set a fost adjudecat de franţuzoaică cu 7-6.

TITLURILE ZILEI

În setul secund Simona a câştigat trei game-uri la rând, însă Caroline Garcia a egalat-o, 3-3. Halep s-a impus în următoarele trei game-uri şi a câştigat setul, scor 6-3.

Setul trei a fost unul foarte disputat, care a durat nu mai puţin de 59 de minute. Caroline Garcia şi Simona Halep şi-au împărţit game-urile, până la 5-4 când Simona nu a mai lăsat-o pe franţuzoiacă şi a câştigat şi ultimul game şi a închis meciul la 6-4.

În meciul al doilea, Irina Begu îi va lua locul Mihaelei Buzărnescu în lupta cu franţuzoiacele pentru calificarea în finala Fed Cup.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici