Ferrari îl lasă pe Michael Schumacher să plece la Mercedes

Echipa Ferrari a anunţat, luni, că nu va împiedica plecarea la Mercedes a germanului Michael Schumacher, campion mondial de Formula 1 în şapte rânduri şi consilier al scuderiei de la finalul carierei de pilot.

23 afișări
Imaginea articolului Ferrari îl lasă pe Michael Schumacher să plece la Mercedes

Ferrari îl lasă pe Michael Schumacher să plece la Mercedes (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Dacă merge pe un alt drum, acordul nostru nu va mai fi valabil", a afirmat Luca di Montezemolo, preşedintele Ferrari, la BBC.

"Nu poţi lucra şi la o echipă concurentă şi la noi. Nu am vorbit de acest lucru cu el. El ne este doar un prieten drag, nu un membru al echipei noastre", a menţuionat oficialul italian.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici