Final dramatic în Premier League. Manchester City e campioană după o remontada spectaculoasă

Ultima etapă a campionatului de fotbal al Angliei a avut o desfăşurare dramatică. Manchester City avea nevoie de o victorie pe teren propriu în faţa lui Aston Villa, pentru a câştiga campionatul, în timp ce Liverpool era condiţionată de un rezultat de egalitate al cetăţenilor.

951 afișări
Imaginea articolului Final dramatic în Premier League. Manchester City e campioană după o remontada spectaculoasă

Aston Villa a deschis scorul în prima repriză, pe Etihad Stadium, ca mai apoi să dubleze avantajul în minutul 69, provocând coşmaruri suporterilor gazdelor, veniţi să sărbătorească alături de favoriţi câştigarea titlului.

Cetăţenii, treziţi din „pumni”, au marcat 3 goluri, în şase minute, prin doi jucători de rezervă, Gundogan (76, 81) şi Rodri (78), după care au conservat rezultatul până la final.

De cealaltă parte, pe Anfield, rezultatul la pauză era 1-1, în partida dintre Liverpool şi Wolverhampton, scorul fiind deschis de oaspeţi în minutul 3, Mane egalând 20 de minute mai târziu.

În momentul în care pe Etihad, Villa avea două goluri avans, cormoranii se străduiau să obţină golul ce le-ar fi adus virtual titlul.

L-au reuşit abia în minutul 84, când deja Man City avea 3-2, după care au făcut 3-1, în minutul 89.

Cetăţenii au invadat gazonul de pe Etuhad, imediat după fluierul final, care a consimţit câştigarea titlului în Premier League.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici