Finala masculină la Wimbledon 2019. Novak Djokovic, înainte de confruntarea cu Roger Federer: Fiecare rivalitate dintre noi este specială în felul ei

Novak Djokovic (32 de ani, nr. 1 ATP) a declarat, sâmbătă, 13 iulie, după sesiunea de antrenament, pentru publicaţia Sport Klub, că fiecare rivalitate dintre el, Roger Federer (37 de ani, nr. 3 ATP) şi Rafael Nadal (33 de ani, nr. 2 ATP) este specială în felul ei.

4532 afișări
Imaginea articolului Finala masculină la Wimbledon 2019. Novak Djokovic, înainte de confruntarea cu Roger Federer: Fiecare rivalitate dintre noi este specială în felul ei

Wimbledon 2019. Novak Djokovic: Fiecare rivalitate dintre noi este specială în felul ei

Sârbul se va duela, duminică, 14 iulie, cu Roger Federer, în finala masculină de la Wimbledon. Federer l-a învins în semifinale pe Rafael Nadal (scor 7-6, 1-6, 6-3, 6-4), ultimul membru al triadei, şi a reuşit calificarea în finala de la All England Club.

Înaintea finalei, Novak Djokovic a mărturisit că, din cauza trecutului pe care îl are cu Federer, simte multă presiune mentală. Djokovic deţine un avantaj la scorul confruntărilor directe, din 47 de meciuri jucate, câştigând 25. Trei dintre aceste meciuri au fost într-o finală de Grand Slam, Novak reuşind să îl învingă pe elveţian de două ori în finala de la Wimbledon (în 2014 şi în 2015) şi o dată la US Open (2015).

TITLURILE ZILEI

”Fiecare rivalitate dintre noi este specială în felul ei. Cu Federer simt şi mai multă presiune psihică din cauza trecutului nostru şi din cauza a tot ce s-a întâmplat în trecut. Noi am mai jucat două finale aici şi eu le-am câştigat pe ambele. Adevărul este că au trecut 4 sau 5 ani de atunci, dar înseamnă mult să ştiu că l-am învins pe suprafaţa sa preferată şi pe terenul pe care a câştigat atâtea titluri”, a declarat Djokovic pentru Sport Klub.

Meciul din finala masculină de la Wimbledon dintre Novak Djokovic şi Roger Federer va avea loc duminică, 14 iulie, începând cu ora 16:00. Partida se va disputa pe Terenul Central din cadrul complexului All England Club.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici